Poklon za bebu

Igračke i oprema Mama&me MamaMe

Vodič za poklon: Pokloni za bebe od 6 do 12 meseci

Pitate se šta da kupite vama dragim mališanima za poklon? Znamo da je privlačna ideja kupiti im malene kostime, patike ili šeširiće, ali bebama trebaju stvari koje su zabavne, moderne i, pre svega, funkcionalne.

Između šestog i dvanaestog meseca svog života bebama se dešava mnogo novih stvari i počinju da upoznaju svet oko sebe. U daljem tekstu saznajte kako da im kupite poklon koji je savršen baš za njih.

Poklon za bebu

Razvoj dece od 6 do 12 meseci

Oštrije čulo vida znači da beba u ovom uzrastu može da prepoznaje lica, dohvati igračke i prati slike u knjizi. Kada počne da prepoznaje lica, često će početi da pokazuje ljubav, da mumla i da shvata šta znače određeni izrazi lica. Knjige su odlična ideja za poklon jer pomažu bebi da razvije vokabular, da izrazi emocije, i generalno su im jako zanimljive.

Jači mišići vrata i leđa omogućuju bebama da usavrše sedenje, puzanje i, vremenom, hodanje. Mada bebe ove stvaru postižu na različite načine i u različito vreme, postoje načini da im pomognete i da ih ohrabrite. Dobre ideje za poklon mogu biti podloga za igranje ili dubak jer tu mogu da jačaju svoje mišiće. Zvečke i glodalice su takođe jako korisne jer ih možete stavljati njima na dohvat ruke.

Jačanje mišića sa sobom nosi i bolju koordinaciju oka i ruke. Igračke koje podrazumevaju slaganje ili sortiranje predmeta zabavan su način da bebe nauče oblike i boje, kao i da poboljšaju svoje motoričke sposobnosti. Kada nauče da ih koriste kako treba, to pozitivno utiče i na njihovo samopouzdanje. Još jedna zabavna aktivnost je učenje bebe kako da tapše, maše ili pošalje poljubac.

Poklon za bebu

Najuzbudjivija stvar koja se bebama dešava između šestog i dvanaestog meseca jeste uvođenje čvrste hrane. U tom duhu, bebama treba kupovati pribor za jelo bez toksina, odnosno posuđe od silikona i bambusa.

Najbolji pokloni za mališane od 6 do 12 meseci

Bilo da tražite poklon za praznike, poklon bez ikakvog povoda, ili je pak u pitanju bebin prvi rođendan, preporučujemo vam sledeće proizvode:

Elodie Details Unicorn James muzička igračka

Elodie Details muzička igračka

Nežno umirite svoju bebu za spavanje laganom i melodičnom uspavankom. U unutrašnjosti se nalazi originalna mehanička muzička kutija koju navijate povlačenjem žice. Sa spoljašnje strane nalazi se savršen dodatak za dekoraciju vaših kolica ili dečije sobe. Elodie Details magični muzički mobilni će sigurno odvesti vaše mališane u zemlju snova.

La Siesta Yayita – baby ljuljaška od organskog pamuka

La Siesta baby ljuljaška

Ljuljaška za bebe Yayita napravljena je od mekog organskog pamuka i pruža mališanima osećaj sigurnosti. Sigurno ih obmotava, a čak i najnemirnije bebe će umiriti nežno ljuljanje.

Done by Deer Sea Friends silikonski set za jelo

Done by Deer silikonsko posuđe

Silikon je mekan i izdržljiv, otporan na toplotu i pogodan je za mikrotalasnu, rernu i zamrzivač. Ovaj set čini savršen poklon za mališane koji počinju da jedu čvrstu hranu.

Mjölk zekica

Mjolk zekica

Zekica od organskog pamuka. Zekice su idealna dnevna i noćna garderoba za novorođenčad i bebe. mjölk zekice pružaju poseban osećaj mekoće i prijatnosti najmlađima, kako u dnevnim aktivnostima, tako i tokom sna.

Done by Deer Tiny Tropics aktivna gimnastika & podloga za igranje

Done by deer aktivna gimnastika

Teretana za bebe je samostojeća, fleksibilna i ima lako podesivu širinu i visinu kako bi pomogla vašoj bebi da dođe do igračaka. Koristite je na podu, krevetu ili u ogradici za bebe.

Elodie Details Unicorn Rain cucla

Elodie Details cucla

Nije potrebno da govorite da biste se izrazili! Veliki izbor Elodie Details laža pružaju mogućnost da nađete stil koji odgovara svakom raspoloženju i svakoj osobi.

Pročitajte i… Vodič za poklon: Najbolji pokloni za jednogodišnjaka

Pouzdani saveti, preporuke za bezbedne, inovativne i trendi brendove visokog kvaliteta. Naši čitaoci su moderni, urbani, modno i ekološki osvešćeni roditelji koji prate trendove, prefinjenog ukusa, daju prednost organskim i prirodnijim brendovima visokog kvaliteta i dobrog dizajna.

Leave a Comment