Elodie Details kolekcija

Mama Mama&me MamaMe

Vreme je za modu: Stigla je nova Elodie Details kolekcija

Hladni dani dolaze, tako da svakoj mami ponovo treba stilska inspiracija. Bilo da je vaš stil boho, gradski ili vintage, budite sigurni da ćete naći svoju inspiraciju u daljem tekstu o Elodie Details kolekciji.

Urbani šik

Elodie Details urbani šik

Ovaj urbani, veseli stil je pravi izbor za mamu koja želi da se istakne. U pitanju je opušten svakodnevni stil, ali na malo drugačiji način. Uzmite svoje omiljene patike, dugi krzneni kaput, i ukombinujte ih sa Elodie Details MONDO Burned Clay kolicima, Midnight Eye džakom za kolica i Soft Shell Midnight Eye torbom. Na samom kraju. upotpunite svoj izgled nekim od proizvoda sa monogram printom.

Minimalistički stil

Elodie Details minimalistički stil

Sa ovim stilom ne možete pogrešiti. On kombinuje nijanse sivo-bež i bele boje na izuzetno moderan i šarmantan način. U minimalističkom stilu svaka mama izgleda kul, bez imalo preterivanja. Ukombinujte Gilded Grey torbu i Moonshell kolica i budite sigurne da će se mnogi okretati za vama.

Elegantni rok

Elodie Details elegantni rok

Ovaj look kombinuje jednostavnost i eleganciju u duhu rokenrola. Tamnozelena boja u kombinaciji sa kožnim detaljima i jagnjećim krznom dobro će izgledati u svakoj prilici. Obucite crnu kožnu jaknu i tome dodajte Rebel Green kolica, torbu u istoj boji, kao i neizostavni Aviator Black džak za kolica.

Boho šik

Elodie Details boho šik

Ovaj stil je za svaku mamu koja sa lakoćom uspeva da iskombinuje seoski i gradski stil, a da pritom izgleda šik. Uz ovaj look izgledaćete kul, a ipak će vam biti toplo i udobno. Svi naši proizvodi u White Tiger printu sjajno upotpunjuju ovaj izgled, a dobro ćete izgledati i uz par detalja u Burned Clay boji.

Moderni starinski stil

Elodie Details moderni starinski stil

Farmerke, krzno i štavljena koža sačinjavaju ovaj sanjivi look koji nas vraća u prošlost, a istovremeno ostaje moderan. Ovaj jedinstveni stil ima svoju ličnost sam po sebi, a tu ličnost ćete najbolje naglasiti uz naš Winter Sunset džak za kolica i pokrivač od bisernog pliša.

Pročitajte i… Elodie Details kolica: Ko kaže da bebe ne mogu da diktiraju trendove?

Pouzdani saveti, preporuke za bezbedne, inovativne i trendi brendove visokog kvaliteta. Naši čitaoci su moderni, urbani, modno i ekološki osvešćeni roditelji koji prate trendove, prefinjenog ukusa, daju prednost organskim i prirodnijim brendovima visokog kvaliteta i dobrog dizajna.

Leave a Comment