novogodišnji pokloni

Igračke i oprema MamaMe

Sjajne ideje za novogodišnje poklone koji će oduševiti sve mališane

Praznična euforija polako počinje da obuzima svakog od nas. Okićeni gradovi, dekorisani tržni centri i prodavnice, kupovina jelke i poklona za najvoljenije… Decembar mesec je zaista čudnovat i poseban, savršena prilika da stvorimo sebi i najdražima bajku iz snova.

Ima nešto u tom prazničnom raspoloženju. Ljudi postaju užurbani, veliki poslovi se završavaju, jer niko ne želi sa starim i nedovršenim obavezama u Novu godinu.

Toplo ušuškavanje, posmatranje snežnih predela kroz prozor ili uživanje u istim dok nos ne pocrveni, ukrašavanje kuće, gledanje božićnih filmova uz domaće keksiće i topli kakao… Sve je tako filmski, nestvarno, puno ljubavi.

A pokloni… Oni su, barem nama, omiljeni deo prazničnog dela godine. Davanje i primanje poklona – teško je odlučiti šta je od ta dva lepše. Izmamiti nekom iskren osmeh, pa upravo je to jedna od onih stvari koje zaista nemaju cenu.

I taman kad pomisliš da ne postoji ništa lepše od toga, ugledaš dečiji osmeh. Osmeh koji topi i najzaleđenije predele na planeti Zemlji. Sigurni smo da i sada mnogi od vas mogu da probude u sebi onaj osećaj uzbuđenja koje nastaje usled otvaranja paketića i poklona koji su skriveni ispod tog čudesnog drveta.

I upravo je i to jedan od razloga zašto se iznova i iznova oduševljavamo praznicima. Vraća nas u detinjstvo. U to najbezbrižnije i najčistije doba života. Doba kada mašta ne poznaje granice i kada srce voli najiskrenije.

Setite se samo koliko puta niste spavali u noći između 30. i 31. decembra, jer znate da tada dolazi Deda Mraz i ostavlja poklone ispod jelke. Dobro, u jednom momentu shvatite da su taj Deda Mraz zapravo roditelji, a da džak prepun poklona ne stiže sa Severnog pola, već sa mamine i tatine kreditne kartice. 🙂 Pa opet, to ni najmanje ne utiče na uzbuđenje, jer… Eeej dole su igračke koje toliko dugo želiš!

Svako, ali baš svako, dete zaslužuje takvo detinjstvo. Oni su naša večita inspiracija i zato uvek praznike posvećujemo njima.

Naredna godina je prepuna simbolike.

2020.

Kako lepo izgleda i kako lepo zvuči! A načuli smo da nam upravo ona donosi i sjajne promene u životu. Sve ono što već dugo čekamo i priželjkujemo, u narednoj godini postaće stvarnost.

PurityBox je odlučio da ta stvarnost počne da se ostvaruje i pre nego što otkuca ponoć 31. decembra. Pregršt sjajnih poklona i iznenađenja koji će svakom mališanu izmamiti široki osmeh.

Inspirisani 2020. i magičnim brojem 20, svi proizvodi su na 20% popusta.

I to nije sve! PurityBox je pripremio čak 20 sjajnih Dear Santa box-eva koji odlično izgledaju ispod jelke.

Sve to dobijate u divnoj prazničnoj kutiji, a unutra je i Dear Santa letter kako bi vaši mališani mogli da napišu svoje pismo Deda Mrazu.

Posetite PurityBox odmah!

Make it a December to remember. ✨⁠

Pouzdani saveti, preporuke za bezbedne, inovativne i trendi brendove visokog kvaliteta. Naši čitaoci su moderni, urbani, modno i ekološki osvešćeni roditelji koji prate trendove, prefinjenog ukusa, daju prednost organskim i prirodnijim brendovima visokog kvaliteta i dobrog dizajna.

Leave a Comment