Rođendanski poklon

Beba MamaMe

Elodie Details: Kako odabrati najbolji rođendanski poklon?

Ne uspevate da nađete savršen rođendanski poklon za mališana? Želite da pronađete nešto što je istovremeno lepo i praktično? Ili pak nemate ideju šta je bebi potrebno u tom uzrastu, pa vam treba stručni savet? Vaša potraga je završena: ovde ćete, po uzrastu, sigurno pronaći savršen poklon koji vam je potreban.

Rođendanski poklon

Rođendanski poklon za novorođenče

Kada su tek rođene bebe u pitanju, potrebno je samo da im je udobno, mekano i da se osećaju sigurno. Njih će oduševiti mazilica, peškir sa kapuljačom u koji će se umotati posle kupanja, ili pak moderna i kvalitetna cucla sa klipsom.

Elodie Details

Pokloni za jednogodišnjake

Jednogodišnjaci su mali istraživači koje sve zanima i koji neprestano otkrivaju nove poglede i ukuse. Za njih je savršen rođendanski poklon portikla ukoliko su mali gurmani ili podloga za igranje koja podstiče kreativnost i avanturistički duh.

Elodie Details

Pokloni za dvogodišnjake

U ovom uzrastu vreme je za prave avanture i igre. Ono što im je za te avanture neophodno jeste igračka mazilica, šeširić koji će da ih zaštiti od sunca i jedno mekano ćebence.

Rođendanski poklon

Pokloni za trogodišnjake

Kada mališani napune tri godine, svet postaje jedno beskrajno prostranstvo puno novih otkrića. Uz dašak mašte, dvorište postaje čudesna šuma, a kutija za pesak pretvara se u velelepni zamak. U njihovim uzbudljivim avanturama dobro će im doći maleni ranac i korpa za odlaganje igračaka nakon zabavne i živahne igre.

Rođendanski poklon

Pročitajte i… MamaMe picks: 5 neodoljivih poklon setova za novorođenčad

Pouzdani saveti, preporuke za bezbedne, inovativne i trendi brendove visokog kvaliteta. Naši čitaoci su moderni, urbani, modno i ekološki osvešćeni roditelji koji prate trendove, prefinjenog ukusa, daju prednost organskim i prirodnijim brendovima visokog kvaliteta i dobrog dizajna.

Leave a Comment