Kako napraviti idealan prostor za igru

Dom/Uređenje Mama&me MamaMe

Kako napraviti idealan prostor za igru

Tražite inspiraciju za idealan prostor za igru za vaše mališane? Želite da vašim najmlađima bude udobno i prijatno, i da pritom budu u bezbednom okruženju? Bacite pogled na naše predloge u daljem tekstu i kreirajte savršen kutak za igranje za vaše najmlađe.

Ideje za odlaganje stvari

Idealan prostor za igru

Oslobodite se haosa i neorganizovanosti uz naše korpe i kutije za odlaganje dečjih stvarčica. Uz to, tu su i police na koje možete slagati igračke, pelene i druge predmete koji uvek treba da vam budu pri ruci.

Dekoracije za zid

Kako bi se beba osećala smireno i udobno, neophodno je da zidovi odišu razigranošću i maštom. Tapete i posteri sjajan su način da postignete željeni efekat i da učinite da vaši mališani uživaju u svojoj sobi.

Moderne podloge za igranje

Done by Deer podloga za igranje

Podloge za igranje i aktivne gimnastike sjajan su način da vaše bebe uče, vežbaju i da se zabavljaju. One su takođe jako dobra opcija da „uposlite“ svoje mališane kada nemate mnogo vremena za njih.

Pokrivači

Uvek je dobro imati pokrivač pri ruci ukoliko je bebi hladno i ako želite da je lepo ušuškate i utoplite.

Ljuljaška

La Siesta ljuljaška

Ljuljaška je provereno dobar način da bebi bude zabavno i da ne skida osmeh sa lica! Yayita ljuljaška za bebe napravljena je od organskog pamuka i vrhunskog je kvaliteta.

Jastuci

Udoban jastuk idealan je za svaku bebu koja želi da joj bude lepo, mekano i zabavno.

Plišane igračke

Done by Deer plišane igračke

Bez plišanih igračaka kutak za igru je nezamisliv! Veoma su kvalitetne, dolaze u raznim bojama i oblicima, a mališani ih prosto obožavaju.

Pročitajte i… Kako kreirati prostor za igru u manjim stanovima?

Pouzdani saveti, preporuke za bezbedne, inovativne i trendi brendove visokog kvaliteta. Naši čitaoci su moderni, urbani, modno i ekološki osvešćeni roditelji koji prate trendove, prefinjenog ukusa, daju prednost organskim i prirodnijim brendovima visokog kvaliteta i dobrog dizajna.

Leave a Comment